Een technieker nodig?

Wij hebben hem!

Contacteer ons nu

Elektricien gezocht in onderaanneming? Reken op B&A Technics

Extra mankracht in een handomdraai

Wordt er door uw bedrijf een elektromonteur, bordenbouwer of elektricien gezocht in onderaanneming? Dan bent u bij B&A aan het juiste adres! Wij bieden u VCA-gecertificeerde elektriciens op die momenten dat u extra mankracht kunt gebruiken. Afhankelijk van de fase van uw project, de weersomstandigheden en de toelevering van het materiaal passen wij onze capaciteit moeiteloos aan.

Hoe werkt het?

U levert de materialen en B&A de prestaties! Onze technici installeren de elektriciteit volgens uw planning en wensen. U blijft immers de aanbieder aan de eindklant. U kun kiezen voor een samenwerking tussen onze elektriciens in onderaanneming en uw mensen, of het volledige project aan ons overlaten. In het laatste geval begeleidt een ervaren projectleider onze groep mensen vakkundig. B&A-elektriciens hebben een ruime ervaring opgebouwd met het installeren van elektriciteit in:

  • kantoren
  • hotels
  • appartementen
  • bedrijfsgebouwen
  • montage en aansluiten van zonnepanelen  

Elektrische bordenbouw

Kunt u technische ondersteuning gebruiken voor de bekabeling van industriële of modulaire borden in uw bekabelingsatelier? Ook daarvoor kunt u onze elektriciens individueel of in team inschakelen.
Onze ervaren bordenbouwers bekabelen volgens uw kleurcodes, nummering en materialen.

Montage van kabelwegen

Voor specifieke kabeltechnieken zoals vermogensverdeling, HVAC en data draaien onze elektriciens hun hand niet om! Wij stellen een gespecialiseerd team voor u samen dat volgens uw plannen de

  • verschillende kabelwegen monteert
  • kabels trekken
  • kabels aansluiten 

Tijdens de voorbereiding en de uitvoering zoeken wij altijd naar de meest rendabele oplossingen in functie van uw planning.

Elektricien gezocht in onderaanneming?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.

Dringend nood aan technische profielen?

Moet uw machinepark dringend onderhouden worden, kampt u met een tijdelijk tekort aan technisch personeel of wilt u een volledig bouwproject uitbesteden? Vertrouw op B&A Technics!

Technieker nodig?

Op zoek naar een technische job?

Heeft u een technisch profiel en zoekt u een boeiende en afwisselende job? Bekijk onze vacatures en stel uzelf direct kandidaat!

Solliciteer bij B&A Technics