Een technicus nodig?

Wij hebben hem!

Contacteer ons nu

26 feb 2018

Deze maand is Jeroen dé technieker van de maand!

Jeroen technieker van de maand

Jeroen is technieker van de maand!

 

Jij bent deze maand, technieker van de maand. Kan je wat meer informatie over jezelf geven? 

Ik werk ondertussen al bijna 3 jaar voor B&A en heb daar nog geen spijt van. De variatie die ik elke dag heb in mijn werk zorgt er voor dat ik het niet beu word. Ik ben 21 jaar dus nog jong en doe hier mee veel ervaring op. 

 

Waarom ben je begonnen bij B&A? Wat sprak je hierin aan?

Ik heb het bedrijf leren kennen door mijn vorig werk, daar waren er van B&A bezig voor ons. Ik vond het wel interessant met dat ze veel variatie in hun werk hebben dus heb ik snel de overstap gedaan naar B&A.

 

Nu werk je voor onze klant Romarco, wat is jouw verantwoordelijkheid hier?

Ik werk nu al bijna een jaar en half voor Romarco ik heb hier deels de verantwoordelijkheid van het elektrisch onderhoud van het gebouw, elektrisch materiaal & mechanisch onderhoud komt er ook af en toe aan te pas. Ik sta ook in voor depannages op het bedrijf dus er is altijd wel iets te doen.

 

Wat doe je naast het werken bij B&A in je vrije tijd?

Ik ben vooral bezig met fitness en mijn grootste hobby tapbiljart dit is een spel waarbij je tactisch en technisch goed moet zijn om te kunnen winnen. Ik doe dit competitief op hoog niveau vrijdag en zaterdag.

Dringend nood aan technische profielen?

Moet uw machinepark dringend onderhouden worden, kampt u met een tijdelijk tekort aan technisch personeel of wilt u een volledig bouwproject uitbesteden? Vertrouw op B&A Technics!

Technieker nodig?

Op zoek naar een technische job?

Heeft u een technisch profiel en zoekt u een boeiende en afwisselende job? Bekijk onze vacatures en stel uzelf direct kandidaat!

Solliciteer bij B&A Technics