Elektriciteit

Uw capaciteit overbelast? De ervaren elektriciens van B&A helpen uw werk verlichten. Voor uw projecten zoekt u vaak een ervaren elektrotechnisch installateur om uw team te vervoegen. Onze mensen zijn thuis in bordenbouw, bekabeling, aansluitingen, kortom elektriciens die residentieel van A tot Z uw elektriciteit leggen, uitbouwen en onderhouden. De meeste van onze medewerkers hebben naast hun VCA attest ook nog eens de BA4/BA5 opleiding genoten, zodat ze heel ruim inzetbaar zijn.

Hoe werkt het?

U levert de materialen en B&A de prestaties! Onze technici installeren de elektriciteit volgens uw planning en wensen. U blijft immers de aanbieder aan de eindklant. Daarom zullen onze elektriciens het meest worden ingezet in combinatie met medewerkers van uw eigen firma. B&A-elektriciens hebben een ruime ervaring opgebouwd met het installeren van elektriciteit in:

  • Kantoren
  • Hotels
  • Appartementen
  • Bedrijfsgebouwen
  • Montage en aansluiten van zonnepanelen

Elektrische bordenbouw

Heeft u nood aan een elektricien voor technische ondersteuning bij de bekabeling van industriële of modulaire borden in uw bekabelingsatelier? Ook daarvoor heeft B&A Technics steeds een elektromonteur ter beschikking, die u individueel of in team kan inschakelen. Een ervaren bordenbouwer van B&A Technics bekabelt volgens uw kleurcodes, nummering en materialen.

Montage van kabelwegen

Voor specifieke kabeltechnieken zoals vermogensverdeling, HVAC, trekputten, of een draadgoot draaien onze elektriciens hun hand niet om! Wij stellen een gespecialiseerd team voor u samen dat volgens uw plannen:

  • Verschillende kabelwegen monteert
  • Kabels trekt
  • Kabels aansluit


Tijdens de voorbereiding en de uitvoering zoeken wij altijd naar de meest rendabele oplossingen in functie van uw planning.

Elektrotechniek in al haar vormen

Elektriciteitswerken zijn enorm divers: elektriciteit vernieuwen, opstellen van een elektrisch schema, aansluiting elektriciteit, keuring elektrische installatie of industriële elektriciteit - de toepassingen zijn nagenoeg eindeloos. Een onderhoudselectricien van B&A Technics bezit zowel de theoretische kennis als de uitvoerende expertise die u van een elektricien verwacht. 

Ook voor kleinere projecten (een schakelkast, een elektrisch bord...) staan we steeds paraat. We beschikken zelfs over PLC programmeurs om uw plc sturing te verzorgen! 

Elektricien werkt aan de bekabeling in een elektriciteitskast
Elektricien werkt aan de bekabeling voor het plaatsen van verlichting

Elektricien nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.

Ik zoek een elektricien