Nieuws

Tips en tricks omtrent technische outsourcing?
Beknopte weetjes of de laatste ontwikkelingen? Hieronder doen we de geheimen van onze sector uit de doeken.

Nationale jobdag 2023

Kom op 7 oktober naar onze jobdag in het kantoor van jouw keuze, maak kennis met het team en ontdek alles over werken bij dé referentie in technische outsourcing. Van industrieel elektricien tot lasser: er staan verschillende vacatures open.
Lees meer

Rendementsvol monteurs in onderaanneming opnemen in jouw team? Het kan!

Als je techniekers in onderaanneming aanneemt, wil je natuurlijk dat je zo veel mogelijk rendement haalt uit de samenwerking.
Lees meer

Kan je de juiste techniekers vinden via outsourcing?

Ben je op zoek naar een bepaalde technieker, monteur of technisch profiel om jouw team tijdelijk te versterken, maar twijfel je of je de juiste kandidaat wel zal vinden?
Lees meer

4 voordelen van outsourcing van techniekers voor kleine bedrijven?

Er zijn verschillende voordelen voor kleine bedrijven om techniekers uit te besteden. In dit blogbericht zetten we enkele van de belangrijkste voordelen voor kleine bedrijven op een rij.
Lees meer

Hoe outsourcing van techniekers kan bijdragen aan een verbeterde klantenservice?

Als onderneming is het belangrijk om te zorgen dat uw klanten tevreden zijn met de diensten die u levert. Een van de manieren waarop u dit kunt doen, is door te zorgen dat uw techniekers snel en efficiënt problemen kunnen oplossen en vragen kunnen beantwoorden.
Lees meer

Waarom outsourcing van techniekers een slimme zakelijke beslissing kan zijn?

Als ondernemer moet je vaak moeilijke beslissingen nemen over hoe je jouw bedrijf het beste kunt laten groeien en succesvol maken. Een van die beslissingen is of je techniekers vast in dienst moet nemen of dat je ze beter kunt inhuren.
Lees meer

Kom naar onze jobdag in Erpe-Mere

Kom op 9 oktober naar onze jobdag in ons hoofdkantoor in Erpe-Mere en ontdek alles over werken bij ons terwijl je geniet van een lekker hapje, een drankje en enkele leuke activiteiten.
Lees meer

5 Redenen om voor technische outsourcing te kiezen

Op zoek naar een oplossing om de continuïteit van jouw bedrijf op een efficiënte manier te waarborgen? Dan is outsourcing precies wat je zoekt!
Lees meer

3 Realisaties van onze polyvalente elektromechaniekers

Een diploma in de elektromechanica is gegeerd op de arbeidsmarkt. Waarom? Elektromechaniekers zijn van alle markten thuis en dus een absolute meerwaarde binnen jouw bedrijf. Ze ontfermen zich over machineparken en groene energie.
Lees meer

De meerwaarde van B&A

Ben je op zoek naar een extra technieker om jouw project in goede banen te leiden of om een tijdelijk tekort aan personeel op te lossen? Dan kan je rekenen op onze professionele en vlotte outsourcing service.
Lees meer

B&A Technics op teambuilding

De boog kan niet altijd gespannen staan en daarom hebben we vorige week besloten er even op uit te trekken met het volledige team van bedienden.
Lees meer

De verschillende soorten lasmethoden en hun voor- en nadelen

Ontdek de verschillende soorten lassen en hun voor- en nadelen.
Lees meer

De techniekers van B&A ten tijde van Covid-19

De impact van het Coronavirus neemt steeds toe en ook het aantal besmettingen in ons land blijft stijgen. Zowel privé als in de bedrijfswereld is het uiterst belangrijk de maatregelen op te volgen en nieuwe besmettingen tegen te gaan.
Lees meer

HVAC trends in 2020

Op zoek naar de nieuwste trends voor HVAC in 2020 zoals slimme technologieën, duurzame materialen en groene energie? We bespreken ze uitvoerig in ons nieuwste artikel!
Lees meer

Winterstilstand? Kies voor ervaren techniekers!

2019 loopt stilaan op zijn einde en de feestdagen zijn in zicht. Dat betekent voor vele bedrijven dat nog heel wat werknemers hun verlof opnemen en bijgevolg ook dat de productie voor een tweetal weken stil ligt.  
Lees meer

Technieker van de maand: Gil Stalpaert

Er is alweer een maand voorbij gevlogen waar wij ten dienste van onze klanten dagelijks instonden voor het tot een goed einde brengen van verschillende opdrachten.
Lees meer

Holidays are coming

We willen er dit jaar voor zorgen dat ook gezinnen die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen kunnen genieten van fijne feestdagen met heel wat lekkers.
Lees meer

B&A Technics verloot 2 reischeques onder haar werknemers

Het is weer voorbij, die mooie zomer. Kinderen zijn alweer ingelopen op school, bedrijven draaien terug op volle toeren. Kortom: het verlof zit er voor de meeste mensen alweer op.   
Lees meer

Technieker van de maand - Kevin Renders

Voor velen is een productieproces een logisch verhaal van ontwerp tot eindproduct dat doorheen de fabriek van punt A tot punt Z zijn definitieve vorm krijgt.
Lees meer

B&A Technics zet zijn beste beentje voor

Zoals jullie reeds weten geven onze techniekers dagelijks het beste van zichzelf om samen met de klanten ieder project tot een goed einde te brengen. Ook onze bediendes staan daar administratief hun mannetje/vrouwtje bij om te ondersteunen waar nodig.
Lees meer

Technieker van de maand - Geert Verhaeghe

Een nieuwe maand, een nieuwe technieker in de spotlight. Nu hij net zijn 2-jarige jubileum achter de rug heeft, is het het ideale moment om Geert Verhaeghe van ons kantoor in Brugge in de bloemetjes te zetten.
Lees meer

Een kijkje achter de schermen bij B&A Technics

Een ruime waaier aan mogelijkheden, en dat in verschillende regio’s. In deze blogpost geven we een kijkje achter de schermen van onze drie vestigingen.
Lees meer

Technieker van de maand - Tim Schollaert

Deze maand praten we met Tim Schollaert, een ancien binnen het bedrijf die zijn inzet en kunnen al vele keren bewezen heeft. Daarom wilden we graag een pluim op zijn hoed steken als technieker van de maand!
Lees meer

Technieker van de maand - Johan Vanderstraeten

Deze maand vonden we het tijd om nog eens een ancien in de spotlights te zetten, iemand die vele watertjes doorzwommen heeft binnen B&A. Onze technieker in de kijker is niemand minder dan Johan Vanderstraeten.
Lees meer

Assistentie tijdens stilstand machines

Voor bepaalde mensen waarschijnlijk wel, maar voor de techniekers breekt een heel drukke periode aan. Machines moeten tijdens uw stilstand een volledig onderhoud krijgen, met man en macht zal er gewerkt worden om de productie weer op volle toeren te laten draaien na de onderhoudsbeurten.
Lees meer

De 4 voordelen van outsourcing

Outsourcing krijgt vaak een negatieve bijklank. Nochtans ervaren onze klanten dit helemaal anders. We leggen je uit waarom outsourcing tal van voordelen geeft.
Lees meer

Technieker nodig?

Geen antwoord gevonden op uw vraag?  We geven graag een woordje uitleg en staan u met raad en daad bij.

Ik vind geen antwoord op mijn vraag, help!