B&A Technics verloot 2 reischeques onder haar werknemers

Het is weer voorbij, die mooie zomer. Kinderen zijn alweer ingelopen op school, bedrijven draaien terug op volle toeren. Kortom: het verlof zit er voor de meeste mensen alweer op. 

 

Tijdens de periode van juli en augustus hebben velen genoten van de zon in het buitenland of gewoon in ons eigen Belgenland. Een periode die voor ons als specialist in de technische outsourcing altijd een drukke periode is. Terwijl de vaste techniekers van vele bedrijven genieten van hun welverdiend verlof, vangt B&A Technics op waar nodig. En dat met veel plezier en expertise! 

 

Anderzijds staan ook machines vaak stil tijdens de zomermaanden, wat dus het ideale moment is voor periodiek onderhoud. Ook voor deze zogenaamde stilstanden wordt beroep gedaan op onze techniekers om deze onderhouden tot een goed einde te brengen.

 

Het is dus geen verrassing dat verlofperiodes voor B&A dus juist de drukste periodes zijn. Omdat onze techniekers ook maar mensen zijn, moeten ook zij op tijd en stond kunnen genieten van enkele dagen rust. Quality time doorbrengen met de familie en de batterijen terug opladen voor de eindspurt richting de feestdagen - ook voor onze mensen is het belangrijk dat de boog niet altijd gespannen staat.

 

B&A Technics helpt graag bij het heropladen van die batterijen, dit jaar met een willekeurige loting. Een onschuldige hand trok 2 namen uit de pot die van ons een reischeque t.w.v. €500 mochten ontvangen. De gelukkigen waren Nathan Deman en Patrick Pletinckx. Wij wensen hun heel veel plezier op verlof!

Technieker nodig?

Geen antwoord gevonden op uw vraag?  We geven graag een woordje uitleg en staan u met raad en daad bij.

Ik vind geen antwoord op mijn vraag, help!