B&A Technics zet zijn beste beentje voor

Zoals jullie reeds weten geven onze techniekers dagelijks het beste van zichzelf om samen met de klanten ieder project tot een goed einde te brengen. Ook onze bediendes staan daar administratief hun mannetje/vrouwtje bij om te ondersteunen waar nodig. Uiteraard kan niet iedereen constant op volle toeren draaien. Daarom neemt B&A regelmatig deel aan activiteiten en sporten in teamverband, wat de teamgeest tussen de collega’s alleen maar versterkt!

B&A Team

Spartacus Run

Zo was al een delegatie van B&A aanwezig op de jaarlijkse Spartacus Run. Het koude weer hield ons er niet van tegen om door wind, modder en koud water te ploeteren. Elkaar over de hindernissen heen helpen was dus een must. Enkele supporters zorgden ook voor extra bevoorrading gedurende de race. We kijken alvast uit naar volgende edities, al mag het voor ons dan gerust enkele graden warmer zijn ūüėä

 

Accent Cup

In juni geen WK voetbal dit jaar, maar een deel van het voetballievend bedrijfsleven verzamelde op 15 juni op het jeugdcomplex van KSV Roeselare voor de Accent Cup. Een mooi initiatief dat werknemers binnen een organisatie dichter bij elkaar brengt maar die er ook voor zorgt dat het contact met klanten eens op een andere manier kan verlopen. Een zonovergoten zaterdag, een prachtig kunstgrasveld en veel ploegen zorgden voor een aangename voetbaldag. B&A was tijdens deze editie verdeeld succesvol. Er werd 3 maal gewonnen maar ook moesten onze manschappen 3 keer hun meerdere erkennen. We eindigden dus ook mooi halfweg in het tornooi. Ambitieus als we zijn proberen we het de volgende editie iets beter te doen.

 

Blauw DNA

We mogen gerust stellen dat het blauwe TEAM (Together Everyone Achieves More) B&A een sterke band heeft en een geoliede machine is, zowel in het werkveld als op het sportveld. Waarom onze outfit blauw kleurt? Omdat blauw staat voor stabiliteit, effici√ęntie, betrouwbaarheid en vertrouwen, de pijlers waarop we ons baseren voor een sterke toekomst samen met onze techniekers, maar daarnaast symboliseert blauw ook loyaliteit, vriendelijkheid en waarheid, niet toevallig de kernwaarden die we meenemen naar onze klanten.

 

We wensen iedereen dan ook nog een productief en sportief 2e deel van 2019 toe.

Technieker nodig?

Geen antwoord gevonden op uw vraag?  We geven graag een woordje uitleg en staan u met raad en daad bij.

Ik vind geen antwoord op mijn vraag, help!