De techniekers van B&A ten tijde van Covid-19

De impact van het Coronavirus neemt steeds toe en ook het aantal besmettingen in ons land blijft stijgen. Zowel privé als in de bedrijfswereld is het uiterst belangrijk de maatregelen op te volgen en nieuwe besmettingen tegen te gaan. Wereldwijd zal dit grote gevolgen met zich meebrengen en we zijn ervan overtuigd dat samenwerking en solidariteit nu prioritair zijn. B&A Technics blijft daarom niet bij de pakken zitten en steekt graag de handen uit de mouwen.

 

Krachten bundelen

Enkele sectoren moesten noodgedwongen de deuren sluiten terwijl andere jobs van thuis verder worden uitgevoerd. Maar toch is het voor bepaalde sectoren belangrijk om ten volle te kunnen blijven werken. We denken hier meteen aan de zorgsector en de voedingssector want zij voorzien in levensnoodzakelijke middelen. 

Velen gaan op zoek naar medische bijstand en ook supermarkten worden geplunderd. Daarom kunnen deze sectoren ongetwijfeld hulp gebruiken om alles tijdig aan te vullen. Net om die reden willen we graag onze hulp aanbieden. Met het volledige B&A Technics team staan we klaar om de handen uit de mouwen te steken. Moeten er nog rekken gevuld worden of kan de zorgsector een extra paar handen gebruiken? Op ons kan je rekenen!

 

B&A blijft ter beschikking 7 op 7

Bij B&A Technics begrijpen we de ernst van de situatie en stellen we ieders veiligheid voorop. Echter proberen we wel zoveel mogelijk operationeel te blijven en onze diensten ter ieders beschikking te stellen. Onze gekwalificeerde techniekers blijven inzetbaar voor de sectoren en met de juiste maatregelen kunnen ze van start gaan waar nodig. 

De techniekers beschikken allemaal over een individuele wagen om zo te vermijden dat ze met meerdere techniekers te dicht opeen hoeven te zitten. Ook zien we er op toe dat op grotere sites aangepaste teams worden ingezet. Zo mogen er maximum 10 personen per shift aanwezig zijn op de grotere sites. Voor de particuliere markt zijn onze techniekers inzetbaar voor hoogdringende gevallen, de andere interventies worden tijdelijk uitgesteld.

Dit lijken misschien kleine maatregelen maar op die manier kan de nodige veilige afstand bewaard worden en kunnen de techniekers hun werk blijven uitvoeren. Ook blijven onze bedienden volledig bereikbaar via telefoon of mail om u als klant verder te helpen. Het is belangrijk zo operationeel mogelijk te blijven en elkaar te helpen (vanop afstand weliswaar). 

 

Blijf thuis, blijf veilig

We raden iedereen ten sterkste aan om de maatregelen van de overheid ten gronde te nemen en zo strikt mogelijk op te volgen. Wanneer het mogelijk is, werk vanop afstand. Neem je werk veilig mee naar huis en ga daar verder aan de slag zonder met velen in contact te komen. Indien je onmogelijk van thuis kan werken, raden we aan andere maatregelen toe te passen om het werk op een veilige manier verder uit te voeren. 

 

Wij zijn bijzonder trots en dankbaar dat onze personeelsleden zich zo sterk blijven inzetten ondanks de ongewone omstandigheden. 

 

B&A Technics volgt de situatie op de voet en hoopt met deze extra inzetbaarheid van onze medewerkers te kunnen helpen waar nodig. Contacteer ons vrijblijvend om af te stemmen hoe we u van dienst kunnen zijn. Samen met iedereen hopen we dat deze situatie snel opgelost raakt. Verder wensen we iedereen een goede gezondheid toe.

Technieker nodig?

Geen antwoord gevonden op uw vraag?  We geven graag een woordje uitleg en staan u met raad en daad bij.

Ik vind geen antwoord op mijn vraag, help!