Een kijkje achter de schermen bij B&A Technics

Sinds 1998 is B&A een toonaangevend bedrijf in het outsourcen van techniekers in verschillende sectoren. Zo kan u op onze diensten rekenen voor lassers, monteurs, mechaniekers, elektro-mechaniekers, elektriciens (zowel residentieel als industrieel), lifttechniekers, techniekers met kennis van sanitair en HVAC. Kortom: een ruime waaier aan mogelijkheden, en dat in verschillende regio’s. In deze blogpost geven we een kijkje achter de schermen van onze drie vestigingen.

Personeel B&A Technics

De uitvalsbasis van B&A Technics

Vanuit de regio rond Aalst verspreidde het succes zich als een olievlek over heel Vlaanderen. De thuishonk van B&A situeert zich nu wel niet langer meer in Aalst zelf omdat we door onze groei een groter kantoor nodig hadden. We verhuisden naar Erpe-Mere, meerbepaald de naburige gemeente Heldergem. Dit is het kloppend hart van B&A. Niet enkel Timothy Persoons (0495/29.57.19) en Julie Podevyn (0493/83.57.75)  zijn van hieruit aan het werk, ook is de boekhouding hier actief onder leiding van Jessie De Vriendt. Het wagenpark wordt van hieruit beheerd zodanig dat elke wagen tijdig keuring en onderhoud krijgt.

In stijgende lijn

De roep vanuit West-Vlaanderen werd alsmaar groter en zo heeft in 2015 het kantoor van Brugge een vloeiende start kunnen nemen. Jan Denys (0493/36.39.50) en Edith van Gael (0493/43.41.21) runnen dit filiaal op een professionele manier.

Een van onze grootste troeven is de flexibiliteit gekoppeld aan de kwaliteiten van de technieker samen met zijn uitrusting. Dat hebben ondertussen vele klanten ontdekt en zodoende werd de kaap van 100 techniekers sinds enkele jaren vlot overschreden.

Driemaal is scheepsrecht

Begin 2019 kwam een nieuwe opportuniteit waar wij met volle goesting onze schouders onder zetten. Vanuit Lokeren zal ons 3e kantoor opereren. Heidi Paepe (0492/50.77.35) en Tim Schollaert (0493/434123) zullen zich richten op het Waasland en het Antwerps havengebied.

De sterkte van B&A? Onze gestroomlijnde visie en aanpak die de drie vestigingen met elkaar delen. Elke vestiging heeft niet alleen dezelfde normen en waarden, maar ook ervaren techniekers per vakgebied om zo in verschillende provincies dezelfde kwalitatieve service aan te kunnen bieden. Bovendien staan onze mensen in nauw contact met elkaar, met een hechte teamsfeer als gevolg. Zo nam B&A vorige zondag deel aan de Spartacus Run in Boom - naast hard werken is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning, wat de teamgeest ongetwijfeld ten goede komt.

Uw project bespreken?

Is uw interesse gewekt in B&A? Dan komen wij graag langs om samen te bespreken waar wij elkaar van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak vast te leggen!

Technieker nodig?

Geen antwoord gevonden op uw vraag?  We geven graag een woordje uitleg en staan u met raad en daad bij.

Ik vind geen antwoord op mijn vraag, help!