Holidays are coming

B&A wil er dit jaar voor zorgen dat ook gezinnen die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen kunnen genieten van fijne feestdagen met heel wat lekkers.

Wij hebben ons hiervoor gekoppeld aan Bijeva. Een organisatie met dezelfde begin- en eindletter dan onszelf en met een heel bijzondere dienst. Bijzondere Inschakeling Jeugdhulp VrijetijdsAanbod is de volledige benaming voor de toppers die zich dagelijks inzetten zodanig dat gezinnen hun kroost dagelijks kunnen eten geven en hun kunnen laten genieten van een fijne vakantie tijdens de zomermaanden. Zij verzachten de kinderarmoede bij jongeren tussen 6 en 12 jaar.

Als dienstverlenend bedrijf met een sterke voetafdruk in de regio willen wij ook meehelpen met het verzachten van de armoede. Met de feestdagen voor de deur zullen wij alvast 50 pakketten samenstellen met voeding en allerhande producten zodanig dat er voor 50 gezinnen alvast een lekker feestmaal op tafel kan komen. Maar ook jullie kunnen ervoor zorgen dat we deze donatie verdubbelen of zelfs nog meer.

Dit bericht zal namelijk ook op onze social media verschijnen en het is daar dat je jouw steentje kan bijdragen. Deel dit bericht en geef ons een duim omhoog. Per 50 van deze likes zullen wij een extra pakket toevoegen aan onze gift.

Voelen jullie zich nog niet voldaan met deze like en willen jullie deze mensen zelf ook verder helpen, BE55 0015 0850 9644 is het rekeningnummer waar jullie jullie extra steun kwijt kunnen. De actie geniet nu al bijzonder veel steun en werd zelfs opgepikt door Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

Voor ons een kleine moeite,  voor hen een wereld van verschil.

Technieker nodig?

Geen antwoord gevonden op uw vraag?  We geven graag een woordje uitleg en staan u met raad en daad bij.

Ik vind geen antwoord op mijn vraag, help!