Artislach

Artislach is een industrieel kippenslachthuis met haar eigen versnijding- en ontbeenafdeling. B&A Technics voorziet hier het onderhoud van de hele productielijn.

Aangezien deze klant actief is in de voedingssector is er een zeer strikte regelgeving omtrent de hygiënische normen. Wanneer die niet tot op de letter nageleefd wordt, dan loopt Artislach enorme financiële (en juridische) risico’s. Techniekers van B&A die bij Artislach werken, dragen dus een zware verantwoordelijkheid. Maar ook dat is een verantwoordelijkheid die we graag op ons nemen.

Het hoeft geen uitleg dat er in een kippenslachthuis veel bloed en water in het productieproces zitten. Om alle lijnen operationeel te houden, komt daar heel wat onderhoud bij kijken: kettingen smeren, lagers smeren of indien nodig vervangen, transportbanden onderhouden of repareren… De taken die niet kunnen of mogen plaatsvinden op de slachtvoer worden door de technieker uitgevoerd in een apart atelier. Het MIG/MAG lassen (met een automaat) van de afvalcontainers of het TIG lassen van de inox stukken voor de assembly line - dat gebeurt allemaal in het atelier.

Bovendien is B&A ook verantwoordelijk voor het shutdown management. Eventuele pannes of storingen leiden al gauw tot grote verliezen doordat het productieproces stil ligt. Onze techniekers onderzoeken of het een elektrische of mechanische panne is en brengen vervolgens de nodige herstellingen aan, steeds conform de hygiënische normen en veiligheidsregels. Zo blijven storingen tot het absolute minimum beperkt.

Artislach logo
Cover
Cover

Technieker nodig?

Mogen we uw bedrijf binnenkort ook aan deze lijst van succesverhalen toevoegen? 

Neem vrijblijvend contact op